Websites

Websites

Wij ontwerpen en bouwen elke website voor u. Zowel met standaard software als WordPress of we bouwen het precies zo als u het nodig hebt met onze eigen software!

Domeinnaam beheer

Alles op het internet staat of valt met een domeinnaam. Natuurlijk kunnen wij de registratie hiervan voor u beheren en organiseren. Echter, hier blijft het niet bij: wat te denken van professionele email adressen met uw eigen domeinnaam, het standaard gebruik van SSL beveiliging, het ontsluiten van uw bedrijfstoepassingen middels VPN op basis van officiële domeinnamen? Bij ons is dit de standaard!

Content Management Systemen (CMS)

Bijna elke website wordt tegenwoordig met een CMS gemaakt. Zo kunt u zelf de inhoud van uw website onderhouden. Een speciale training daarvoor is niet nodig. Bij moeilijke klussen helpen u graag even een handje. Natuurlijk kunt u ook het volledige beheer uit handen geven aan ons. Heeft u nieuwe content: wij plaatsen en onderhouden het!

Hosting

Bij Command + zijn de hosting mogelijkheden divers. Zo kunt u uw nieuwe website zelf hosten bij uw provider of bij ons, op onze eigen servers, zowel in Schoonoord als in Amsterdam. Natuurlijk op en top beveiligd !